ANUNTURI

Aici sunt ultimele anunturi si evenimente referitoare la cursurile organizate
de Varilogic atat in sediul din Iasi cat si online.Luna Mai aduce Javascript și Linux Intermediate la Iași!

postat 17 apr. 2016, 01:48 de Varilogic Admin   [ actualizat la 17 apr. 2016, 03:16 ]

Salutare!

În luna Mai lansam două noi cursuri: Javascript (bazat pe framework-ul Angular JS dezvoltat de Google) și Linux Intermediate (o continuare a cursului Linux Essentials, derulat în parteneriat cu NDG).
Ajungem astfel la titlul cu numărul 17 din catalogul de cursuri oferite de Varilogic la Iași!

>>Angular Js este un framework de Javascript dezvoltat de Google ce aduce multe noutăți în domeniul Javascript, inclusiv directivele sau routingul dinamic.

Cursanții vor lua de asemenea contact cu Firebase, un serviciu de cloud ce va servi bază de date pentru aplicația pe care o vom construi, făcând posibilă editarea în timp real a informațiilor de pe un website.

>> Linux Intermediate continuă aventura Linux, suportul de curs electronic și Mașina Virtuală personalizată fiind împreună cu experiența instructorului ingredientele unice ale acestei oferte!


Noi cursuri in Iasi incepand cu 2016: Linux si Microcontrollere

postat 7 ian. 2016, 14:15 de Varilogic Admin   [ actualizat la 11 ian. 2016, 15:50 ]

Bun găsit în 2016!

Încă din Ianuarie începem înscrierile pentru 2 noi cursuri: Linux Essentials și Programarea Microcontrollerelor.
Ambele cursuri oferă noțiuni introductive dar în același timp oferă o fundație solidă pe care să puteți dezvolta mai departe o carieră în IT sau sisteme Embedded.

De ce aceste 2 titluri?
Linux se dovedește opțiunea preferată a momentului pentru dezvoltatorii de aplicații fie ele entry-level sau Corporate. Într-o lume a Internetului și a dispozitivelor conectate, Linux oferă securitatea, flexibilitatea și costul scăzut pentru a fi sistemul de operare preferat.

Microcontrollerele sunt din ce in ce mai mult parte a vieții noastre. Dispozitivele conectate la internet (Internet of Things) programabile și capabile să iși modifice starea sau să ia decizii utilizează aceste tehnologii.

Fiți parte a schimbării la care asistăm prin digitizarea tuturor experiențelor!
Alegeți să conduceți, să fiți în fruntea noului val de tehnologii!

Cursuri in Iasi cu Reducere - Martie 2014

postat 28 feb. 2014, 15:31 de Varilogic Admin   [ actualizat la 28 feb. 2014, 15:32 ]

Reducere la inscrierile efectuate intre 1-8 Martie pentru Doamne si Domnisoare!

199 lei pentru inscrierea (cu plata integrala) la cursurile lunii Martie:
- Web Design & Development Basic - HTML, CSS (10 Martie)
- Web Design & Development Advanced - PHP, MySql (10 Martie)
- Programare C Basic (15 Martie)
- Atelier Fotografie (20 Martie)
- Photoshop Essentials (27 Martie)

www.varilogic.ro
Cursuri pentru.. o primavara mai buna! 

Ce trebuie să știi înainte de a redacta lucrarea ta de licență

postat 29 oct. 2013, 01:43 de Varilogic Admin   [ actualizat la 29 oct. 2013, 01:44 ]

În perioada anterioară redactării lucrării de licență trebuie să se aibă în vedere câteva aspecte relevante:

- Cuprinsul lucrării de diplomă trebuie finalizat și aprobat de îndrumător. Un plan bine realizat vă va face munca de redactare mult mai facilă;

- În funcție de titlul lucrării de diplomă, de domeniul acesteia se trece la identificarea materialului bibliografic. Pentru o lucrare din domeniul istoriei, cel mai ușor este să căutați în bazele de date ale bibliotecii naționale (disponibile online). În schimb pentru un material din domeniul dreptului, cel mai ușor veți găsi bibliografie la una din librăriile editurilor de profil.

- Bibliografia se studiază sistematic, selectându-se paragrafele cu relevanță pentru tema licenței. Aveți în vedere faptul că o lucrare de diplomă nu presupune în mod obligatoriu ca dumneavoastră să veniți cu noi paradigme. Amânați asta pentru momentul în care veți urma cursurile unui masterat sau doctorat.

După realizarea etapelor anterioare se trece la redactarea propriu-zisă a lucrării de licență. Se va ține cont de tema lucrării, de corectitudinea în redactare, de coerența textului și mai ales de evitarea plagiatului. DEX defineşte astfel plagiatul: “Acţiunea de a plagia; plagiere. Operă literară, artistică sau ştiinţifică a altcuiva, însuşită (integral sau parţial) şi prezentată drept creaţie personală”.

După realizarea materialului într-o primă formă, se trece la revizuirea acestuia. Daca o frază nu vă sună corect, mai mult ca sigur că nu e formulată corect. După această primă corectură, materialul se înaintează coordonatorului pentru ca acesta să vină cu propriile modificări și/sau sugestii.

După realizarea acestor modificări este timpul să găsiți un prieten care să fie dispus să o parcurgă de la cap la coadă. O să fiți mirați câte greșeli o să mai găsească.

Acum aveți versiunea finală, e timpul să vă pregătiți de susținere!

După cum vedeți, întocmirea unei astfel de lucrări presupune multă muncă. Există mulți studenți care optează să comande o lucrare de licență. Avantajul în a-ți redacta propria lucrare de diplomă ține în primul rând de faptul că nu va trebui să înveți ulterior ce scrie acolo. 

Pentru tinerii elevi si absolventi – Certificarea va face diferenta!

postat 21 sept. 2013, 05:54 de Varilogic Admin   [ actualizat la 21 sept. 2013, 05:55 ]

(Sursa: http://www.certipro.ro)

Din momentul in care ne-am hotarat sa intram in echipa si am devenit Partener Autorizat Certiport si pana astazi, ne bucuram in fiecare zi cand aflam o noua poveste de succes. Multe dintre acestea le puteti citi si voi pe blogul Certiport si pe YouTube .

Chiar si tu poti avea propria ta poveste de succes, pe care abia asteptam sa ne-o impartasesti. Certificarea ta va face diferenta, va face ca tu sa-ti poti trai povestea ta de succes!

Iata unele dintre cele impartasite de cei ca si tine si care au reusit sa faca aceasta diferenta:

“Certificarea este ceea ce m-a facut vizibil in teancul de CV-uri. Cand te duci la un interviu pentru un loc de muncă și alte zece persoane au fost intervievate, fiindu-ti concurente, certificarea ta va face diferenta, deoarece va oferi o dovada super reala ca poti face tot ceea ce spui ca ai de gand sa faci.”

“Am realizat ca sunt mai buna decat credeam si mi-am zis: <voi face acum acest efort care va conta mai tarziu!>. Asa m-am decis sa-mi dau examenul de certificare. Acum sunt sigura ca voi avea succes!”

 Why_Certify_Start_Here

          Mai poti citi pe aceasta tema aici.

          Te asteptam! Ai viitorul in propriile tale maini!

          Echipa Certipro

Nou: Pachete de Cursuri in Iasi cu 30% Reducere!

postat 19 sept. 2013, 14:53 de Varilogic Admin   [ actualizat la 4 dec. 2016, 12:48 ]

O cariera nu se dezvolta niciodata peste noapte!

Consideram ca pentru a atinge performanta este nevoie de mii de ore de studiu, practica, incercari, greseli, corecturi si optimizari.

Pentru a fi insa mai aproape de aspiratiile celor ce viseaza o cariera in IT&C sau Digital Media, venim cu optiunea Pachetelor tematice de Curs. Acum cu 30% reducere!

Pana pe 1 Noiembrie, la plata integrala in avans, veti contracta cu minim 30% reducere urmatoarele pachete de curs, astfel:

Pachet 1: Net Admin Get Ready (Curs Cisco ITE (Online) si Curs Cisco CCNA 1) - 700 Lei.
Pachet 2: Fotograf Amator (Curs Fotografie si Curs Editare Foto) - 250 Lei.
Pachet 3: Imagine Digitala si Web Design (Curs Photoshop Essentials si Curs Web Design Basic) - 700 Lei.
Pachet 4: Introducere in Programare (Curs C Basic si Curs C Avansat sau Curs C++ Basic si Curs C++ Avansat) - 700 Lei.

Inscrieri aici.

Observatie: reducerile pachetelor de curs sunt finale si nu se pot cumula cu alte reduceri sau promotii.

Evaluare gratuita a competentelor IT: Adobe / MS Office!

postat 19 sept. 2013, 13:47 de Varilogic Admin   [ actualizat la 21 sept. 2013, 06:01 ]

In perioada 15 Septembrie 2013 - 01 Noiembrie 2013 ii invitam pe toti cei interesati sa isi evaluaze in mod profesionist si gratuit cunostintele de operare a aplicatiilor:
- Adobe Photoshop CS5 / CS6
- Adobe Illustrator CS5 / CS6
- Adobe Dreamwaver CS5 / CS6
- Microsoft Office Excel, Word, Powerpoint sau Outlook.

Testele de evaluare au durata de o ora si sunt alcatuite din materiale oficiale de evaluare a cunostintelor necesare in vederea sustinerii examenelor de Certificare Internationala.

Gasiti aici mai multe detalii despre Examenele de Certificare pe care le puteti sustine la Varilogic.

Pentru programarea sesiunilor de evaluare va rugam sa utilizati formularul de inscriere la Examenele de Certificare.

byron lanseaza albumul „30 Seconds of Fame”

postat 9 apr. 2013, 23:16 de Varilogic Admin   [ actualizat la 9 apr. 2013, 23:17 ]

byron lanseaza albumul „30 Seconds of Fame” pe 12 aprilie la Iasi; avanpremiera cu ceai la Carturesti Palas; preturi reduse la bilete pana pe 10 aprilie

Vineri, pe 12 aprilie, de la ora 19:00, trupa byron lanseaza la Iasi noul album „30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faima” printr-un concert la Casa de Cultura a Studentilor (str. Vasile Conta, nr. 30)! Dupa concert, byron vor fi disponibili pentru poze si autografe la standul de merchandise amenajat in foaierul Casei Studentilor.Pentru a intregi experienta concertului de lansare, byron au reluat seria de evenimente byron Infusion, unde presa si publicul se pot intalni cu trupa la o ceasca de ceai. Cei prezenti vineri, pe 12 aprilie, de la ora 17:00 la Carturesti Iasi (Palas Mall, str. Stefan cel Mare si Sfant nr. 1A) vor putea petrece alaturi de byron o dupa-amiaza lejera in care se va sta la povesti despre noul album si se vor interpreta live acustic cateva piese, ca incalzire pentru concertul de lansare! 


Invitatia la byron Infusion este valabila pentru oricine doreste sa petreaca o dupa-amiaza la ceai alaturi de cei de la byron. Intrarea la eveniment este libera.

Biletele pentru concertul de la Casa Studentilor costa 35 de lei si se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si online pe www.eventim.ro (http://bit.ly/byron-iasi). Pana pe 10 aprilie, acestea sunt disponibile la preturi promotionale: 3 bilete la pret de 2 (2 + 1 gratis) si bilete la jumatate de pret pentru studenti (1 + 1 gratis, valabile cu carnetul de student la intrare).

Asadar, programul byron de la Iasi pentru data de vineri, 12 aprilie arata in felul urmator:

- ora 17:00byron Infusion la Carturesti Palas Mall; povesti la o ceasca de ceai, scurt set acustic

- ora 19:00 (open doors) – concert de lansare la Casa de Cultura a Studentilor Iasi (str. Vasile Conta, nr. 30); (preturi promotionale pana pe 10 aprilie!)

- ora 22:00meet & greet cu poze si autografe la standul de merchandise din foaier

Un eveniment InterArtist si byron Management cu sprijinul Domeniile Samburesti si Aqua Carpatica.

Va asteptam cu drag la intalnirile cu cei de la byron!

byron:
Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut
Costin Oprea – chitara electrica
6fingers – clape, chitara acustica, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

Videoclip byron - It Ain't Gonna Happen Today:
http://youtu.be/e0xYS3Eo-Ww 

Videoclip byron - Cu capul in nori:
http://youtu.be/tLhjo-ahDb0 

Site oficial: http://byronmusic.ro 
Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Twitter: http://twitter.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos 

InterArtist: http://www.interartist.ro
http://www.facebook.com/interartist

O cariera internationala la Cisco!

postat 5 apr. 2013, 13:27 de Varilogic Admin   [ actualizat la 3 feb. 2014, 16:54 ]

Oportunitate Unica pentru o cariera internationala in IT la Cisco!
Un an de pregatire in Amsterdam si o cariera de succes la intoarcerea in Romania!
 
     Cisco Sales Academy ProgramPentru ca esti cursant al Academiei Varilogic-Credis Iasi si probabil ai facut sau ai auzit pana acum de cursurile Cisco IT Essentials sau Cursurile CCNA in cadrul Academiei noastre, ne-am gandit ca poate esti interesat(a) sa iti contruiesti o cariera chiar cadrul companiei Cisco Systems!

Tocmai de aceea te anuntam ca CISCO 
angajează pe pozitii precum Associate Sales Representative (ASR) şi Associate Systems Engineer (ASE)!

ASR si ASE sunt pozitii prin care Cisco recruteaza viitorii consultanti de vanzari (Account Manageri), respectiv consultanti ingineri de sistem (System Engineers).
Cei acceptati vor urma un program complex de pregatire (Sales, Business, pregatire tehnica) de un an in Amsterdam in cadrul Cisco Olanda, urmand a continua cariera in Cisco fie in tara, fie in strainatate.


Dacă eşti interesat(a) să aplici sau să aflii mai multe detalii despre cum iti poti construi si dezvolta o cariera in cadrul companiei CISCO Systems te invitam sa accesezi link-urile de mai jos:

Pentru detalii "din interiorul" programului iti stam la dispozitie cu detalii suplimentare.

Mult succes!
Echipa Varilogic

Dragos Lapusneanu
Cisco ASR - Promotia 2005-2006

Curs si Certificare Microsoft Office in Iasi

postat 19 mar. 2013, 16:25 de Varilogic Admin   [ actualizat la 25 iul. 2013, 03:17 ]

Desi multi dintre noi am utilizat aplicatii din suita Microsoft Office, suntem totodata constienti ca multe dintre capabilitatile programelor Word, Excel, Powerpoint sau Microsoft Project raman totodata ascunse..

In acelasi timp insa, cei ce pot demonstra cunostinte de nivel Specialist sau Expert al suite Microsoft Office sunt unii dintre cei mai productivi si mai apreciati angajati, indiferent de domeniul in care activeaza.

Cat de dificil este insa sa obtii nivelul de certificare Microsoft Office Specialist (MOS), recunoscut international? Deloc, spunem noi..

Toti cei interesati si cu un minim de cunostinte de operare a calculatorului pot acum contracta prin intermediul Cursurilor Varilogic Iasi un pachet de pregatire in vederea certificarii Microsoft Office Specialist (MOS) alcatuit din:
1. Curs Online la alegere din: Microsoft Word,  Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft PowerPoint sau Microsoft Access
2. Trei sesiuni de pregatire (6h, la sediul Varilogic) prin simulari si evaluari ale examenului de Certificare
3. Examen de Certificare Microsoft in Iasi in vederea obtinerii nivelului Microsoft Office Specialist (MOS).

Pachetul de pregatire si certificare este disponibil la pretul de 380 lei, fiind valabil 12 luni de la data achizitionarii.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa va pre-inscrieti prin pagina de Inscrieri Online sau sa ne contactati la coordonatele din pagina Contact.

1-10 of 36