ANUNTURI‎ > ‎

byron lanseaza albumul „30 Seconds of Fame”

postat 9 apr. 2013, 23:16 de Varilogic Admin   [ actualizat la 9 apr. 2013, 23:17 ]

byron lanseaza albumul „30 Seconds of Fame” pe 12 aprilie la Iasi; avanpremiera cu ceai la Carturesti Palas; preturi reduse la bilete pana pe 10 aprilie

Vineri, pe 12 aprilie, de la ora 19:00, trupa byron lanseaza la Iasi noul album „30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faima” printr-un concert la Casa de Cultura a Studentilor (str. Vasile Conta, nr. 30)! Dupa concert, byron vor fi disponibili pentru poze si autografe la standul de merchandise amenajat in foaierul Casei Studentilor.Pentru a intregi experienta concertului de lansare, byron au reluat seria de evenimente byron Infusion, unde presa si publicul se pot intalni cu trupa la o ceasca de ceai. Cei prezenti vineri, pe 12 aprilie, de la ora 17:00 la Carturesti Iasi (Palas Mall, str. Stefan cel Mare si Sfant nr. 1A) vor putea petrece alaturi de byron o dupa-amiaza lejera in care se va sta la povesti despre noul album si se vor interpreta live acustic cateva piese, ca incalzire pentru concertul de lansare! 


Invitatia la byron Infusion este valabila pentru oricine doreste sa petreaca o dupa-amiaza la ceai alaturi de cei de la byron. Intrarea la eveniment este libera.

Biletele pentru concertul de la Casa Studentilor costa 35 de lei si se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si online pe www.eventim.ro (http://bit.ly/byron-iasi). Pana pe 10 aprilie, acestea sunt disponibile la preturi promotionale: 3 bilete la pret de 2 (2 + 1 gratis) si bilete la jumatate de pret pentru studenti (1 + 1 gratis, valabile cu carnetul de student la intrare).

Asadar, programul byron de la Iasi pentru data de vineri, 12 aprilie arata in felul urmator:

- ora 17:00byron Infusion la Carturesti Palas Mall; povesti la o ceasca de ceai, scurt set acustic

- ora 19:00 (open doors) – concert de lansare la Casa de Cultura a Studentilor Iasi (str. Vasile Conta, nr. 30); (preturi promotionale pana pe 10 aprilie!)

- ora 22:00meet & greet cu poze si autografe la standul de merchandise din foaier

Un eveniment InterArtist si byron Management cu sprijinul Domeniile Samburesti si Aqua Carpatica.

Va asteptam cu drag la intalnirile cu cei de la byron!

byron:
Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut
Costin Oprea – chitara electrica
6fingers – clape, chitara acustica, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

Videoclip byron - It Ain't Gonna Happen Today:
http://youtu.be/e0xYS3Eo-Ww 

Videoclip byron - Cu capul in nori:
http://youtu.be/tLhjo-ahDb0 

Site oficial: http://byronmusic.ro 
Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Twitter: http://twitter.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos 

InterArtist: http://www.interartist.ro
http://www.facebook.com/interartist