ANUNTURI‎ > ‎

Curs si Certificare Microsoft Office in Iasi

postat 19 mar. 2013, 16:25 de Varilogic Admin   [ actualizat la 25 iul. 2013, 03:17 ]
Desi multi dintre noi am utilizat aplicatii din suita Microsoft Office, suntem totodata constienti ca multe dintre capabilitatile programelor Word, Excel, Powerpoint sau Microsoft Project raman totodata ascunse..

In acelasi timp insa, cei ce pot demonstra cunostinte de nivel Specialist sau Expert al suite Microsoft Office sunt unii dintre cei mai productivi si mai apreciati angajati, indiferent de domeniul in care activeaza.

Cat de dificil este insa sa obtii nivelul de certificare Microsoft Office Specialist (MOS), recunoscut international? Deloc, spunem noi..

Toti cei interesati si cu un minim de cunostinte de operare a calculatorului pot acum contracta prin intermediul Cursurilor Varilogic Iasi un pachet de pregatire in vederea certificarii Microsoft Office Specialist (MOS) alcatuit din:
1. Curs Online la alegere din: Microsoft Word,  Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft PowerPoint sau Microsoft Access
2. Trei sesiuni de pregatire (6h, la sediul Varilogic) prin simulari si evaluari ale examenului de Certificare
3. Examen de Certificare Microsoft in Iasi in vederea obtinerii nivelului Microsoft Office Specialist (MOS).

Pachetul de pregatire si certificare este disponibil la pretul de 380 lei, fiind valabil 12 luni de la data achizitionarii.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa va pre-inscrieti prin pagina de Inscrieri Online sau sa ne contactati la coordonatele din pagina Contact.