CURSURI in IASI

Varilogic susţine dezvoltarea ta personală şi profesională!
 
O mare varietate de cursuri de Informatică atât online cât şi offline, la sediul Varilogic din Iasi, inclusiv cursuri Cisco, Java, Adobe, Microsoft, Linux, Web Design, Fotografie sau PHP:


Cursuri organizate de Varilogic în IASI:


  
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 

Curs Administrare Windows 7 in Iasi

Cursul 6292 Installing and Configuring Windows 7 Client este alcatuit din 7 Laboratoare in care se dobandesc cunostintele si aptitudinile necesare pentru a instala, configura si administra o retea de calculatoare bazata pe Windows 7.

Scopul acestui curs este de a pregati administratorii de sistem sa raspunda nevoilor clientilor care folosesc Microsoft Windows 7 intr-o retea de tip workgroup sau domain.


Curs Cisco IT Essentials in Iasi

Cursul IT Essentials reprezinta o introducere în domeniul tehnologiei informationale si ofera cunostinte fundamentale si avansate de hardware pentru calculatoare PC, laptopuri si dispozitive mobile, sisteme de operare si notiuni de baza in domeniul retelelor de comunicatii ale secolului 21.
 
Cursul se deruleaza online si optional cu laborator practic pe parcursul a doua luni, avand programata o intalnire saptamanala pentru studiu sau laborator practic unde puteti aplica cele invatate in cadrul programului de e-learning.
 
Cursul urmareste programa oficiala Cisco IT Essentials v.5.0, se incheie cu Diploma de Absolvire recunoscuta international de Cisco si respecta programa acceptata de CompTIA in vederea sustinerii examenului de certificare Comptia A+. 

Curs Cisco CCNA RS (Routing and Switching) in Iasi

CCNA RS ofera o privire de ansamblu asupra retelisticii in general, de la concepte fundamentale la aplicatii si servicii avansate de retea. Cursul pune accent pe conceptele teoretice
prezentate si pe activitatile practice, oferind in acelasi timp posibilitatea ca studentii să se familiarizeze cu conceperea, instalarea, operarea si repararea retelelor de calculatoare de marimi
mici și medii.

CCNA RS este destinat celor cu minime cunostinte in domeniul IT.


Curs Linux Essentials în Iași

Linux Essentials este un curs ce ajută studenții să învețe bazele Sistemului de Operare Linux, concentrându-se pe cunoștințe ale Linux Command Line.

Acest curs este aliniat cu pregătirea în vederea obtinerii LPI.org (Linux Professional Institute) Linux Essentials Professional Development Certificate sau a certificării Linux+ a partenerilor noștri, CompTia.

Învățați prin exemple practice, veți avea acces la o mașina virtuală Linux în care veți aplica și testa cunoștințele predate. Exercițiile practice în consolă vă vor ajuta să fixați și mai bine aceste cunoștințe.


Curs Adobe Photoshop CS6 Essentials (Incepatori si Avansati) in Iasi

Adobe Photoshop este cel mai popular program de editare de imagini si grafica digitala.
Cursul pe care vi-l propunem se adreseaza deopotriva fotografilor, web designer-ilor, artistilor sau entuzistilor incepatori.
 
Cursul se deruleaza pe parcursul a doua luni atat in clasa cat si in mediul online, avand programate 7 intalniri saptamanale de 3 ore de teorie si practica.
 
Cursul urmăreşte programa Adobe si reprezinta un prim pas in vederea pregatirii pentru certificarea Adobe Certified Associate, ce poate fi de asemenea sustinuta in cadrul Centrului de Testare Varilogic.

 


Curs Introducere in Programare: Limbajul C in Iasi

Cursul Introducere in Programare utilizand limbajul C reprezinta primul pas pe care il propunem celor interesati de a deslusi tainele programarii calculatoarelor.

Construit pe baza cursului de pregatire in vederea certificarii "C Programming Language Certified Associate", cursul se desfasoara pe parcursul a sapte saptamani in care se predau notiuni de baza legate de limbajele de programare, exemplificand cu ajutorul limbajului C: tipuri de date, operatori, vectori si functii, lucrul cu fisierele.

Curs Introducere in Programare (Bazele Programarii) utilizand limbajul C in Iasi

Curs Introducere in Programarea orientata-obiect: Limbajul C++ in Iasi

C++ este un limbaj de programare de uz general proiectat de Bjarne Stroustrup ca o extensie a limbajului C utilizand mecanisme de abstractizare a datelor orientate-obiect.

C++este un limbaj de programare foarte dezvoltat din punct de vedere operatori, simplitate și ușurința de notație. Acest lucru permite un grad ridicat de abstractizare dar și utilizarea mai multor paradigme de programare: procedurala, orientata-obiect și generica. Este caracterizat de înaltă performanță a codului, acces direct la resursele hardware și funcțiile sistemului, ușurința de creare și utilizare a bibliotecilor (scrise în C++, C, sau in alte limbaje), independenta de o platformă hardware sau sistem (ce asigură portabilitatea codului sursă) și un mediu de executie mic.

Cursul Introducere in Programarea orientata obiect prin intermediul C++ reprezinta o continuare naturala a cursului de Introducere in Programare utilizand limbajul C.

Curs Introducere in Programare (Bazele Programarii) utilizand limbajul C in Iasi


 


Curs Programare Windows: C# (Incepatori) in Iasi (noua serie de curs: Vara 2016)
C# Basic alcatuit din curs online si minim 7 laboratoare, ofera invatarea facila, bazata pe un sistem de exemple a limbajului de programare C# (C sharp). Derivat din C++, limbajul C# simplifica mult crearea de aplicatii vizuale cu elemente complexe atat la nivel de interfata cat si de algoritm de programare.

Cursul de fata se adreseaza atat specialistilor in programare care doresc sa treaca de pe un alt limbaj (C, C++, etc.) pe C#, cat si celor care nu au experienta anterioara in programare.

 Curs Programare: JAVA (Incepatori si Avansati) in Iasi

Cursul Java Basic ofera cursantilor o viziune de ansamblu asupra programarii orientata pe obiecte folosind limbajul Java. Studentii vor invata principiile de baza ale programarii orientata pe obiecte, elementele de baza Java, vor invata sa creeze clase, obiecte si in final, aplicatii Java.

Cursul Java Basic are la baza cursul Cisco Fundamentals of Java Programming Language, lansat in colaborare cu Sun Microsystems.
Cursul este alcatuit din material de studiu online in limba Romana si minim 7 laboratoare pentru aplicatii practice. 


Curs Microcontrollere (sisteme embedded) in Iași

Microcontrollerele sunt din ce în ce mai mult parte a vieții noastre. Dispozitivele conectate la internet (Internet of Things) programabile și capabile să iși modifice starea sau să ia decizii utilizează întocmai aceste tehnologii.

Acest curs vă va introduce pe parcursul a 7 săptămâni în lumea dispozitivelor programabile.

Curs Microcontrollere in Iași

 


Curs Web Design & Development Incepatori (HTML, CSS, JavaScript, SEO)

Cursul de Web Design este creat de Varilogic pentru acei cursanti care doresc sa isi dezvolte cariera in directia dezvoltarii paginilor web.

Cuprinzand tehnologii ce tin de imagine si prezentarea informatiei pe ecran intr-o maniera atragatoare si ergonomica, cursul ofera notiunile necesare crearii si administrarii paginilor web statice utilizand HTML si CSS. Sunt introduse de asemenea notiuni de Search Engine Optimisation (SEO) dar si de programare scripturi JavaScript.

De-a lungul a sapte intalniri, cursantii vor urmari si dezvolta pas cu pas propriul proiect web ce va constitui la final parte a portofoliului personal al absolventului. 

Curs Web Design & Development Avansati (PHP si MySQL) in Iasi

Acest curs ofera cunostintele necesare pentru a proiecta si dezvolta pagini web dinamice. PHP este un limbaj de programare usor de invatat si de implementat, iar MySQL este cea mai populara baza de date open source. Impreuna, aceste doua tehnologii ofera solutia perfecta pentru realizarea unei aplicatii Web complexe si atragatoare.

Cursul va incepe cu prezentarea notiunilor de baza si are ca scop aducerea cursantului la un nivel mediu-avansat.


 Cursul de initiere in Fotografie in Iasi se adreseaza incepatorilor si include 3 intalniri:
- Teorie Fotografica / Ce este Fotografia?
- Componentele unui aparat foto (DSLR)
- Sedinta de Fotografie in Natura

Cursul intensiv de Editare Fotografii Iasi se adreseaza incepatorilor si include 3 intalniri:
- Introducere in Editarea Digitala a Fotografiilor
- Camera RAW Basics
- Functii Avansate de Editare a Fotografiilor