CURSURI in IASI‎ > ‎

Curs Editare Foto - Adobe Photoshop - in Iasi si Online

Adobe Photoshop CS6 Essentials - Elementele Esentiale

 

Descrierea generală a cursului 

Cursul va introduce in lumea editării de imagini şi grafică digitală prin familiarizarea cu cel mai cunoscut program utilizat de către artişti graficieni, web şi print-designeri dar şi de milioane de fotografi entuziaşti ce au ales Adobe Photoshop.

Prin intermediul acestui curs va familiarizăm cu funcţionalităţile Photoshop-ului în cadrul nenumăratelor aplicaţii practice posibile: editare si retuşare foto, grafică web, creaţie şi identitate, publicitate prin realizarea de broşuri, postere etc. 

Cursul este predat dupa materiale oficiale si este structurat în sapte capitole prin care veti invata elementele esentiale ale lucrului cu Adobe Photoshop CS6.


Cui se adresează cursul Adobe Photoshop? 

Cursul se adresează:

-      Entuziaştilor foto amatori sau profesionişti, web-designerilor, specialistilor Marketing sau pasionaţilor de grafică digitală

-      Celor ce doresc să certifice prin Diploma de Participare aptitudinile invăţate într-o manieră structurată şi profesională referitoare la utlizarea aplicaţiei Adobe Photoshop

 

Structura Cursului

Cursul Adobe Photoshop CS6 conţine 7 capitole:

Capitolul 1: Familiarizarea cu zona de Lucru

Capitolul 2: Lucrul cu Selecţiile

Capitolul 3: Principiile de Lucru cu Straturile (Layers)

Capitolul 4: Principiile de Lucru cu Măşti şi Canale

Capitolul 5: Design Tipografic de bază

Capitolul 6: Tehnici de Desen Vectorial

Capitolul 7: Pregătirea şi Optimizarea imaginilor pentru Web
Vrei sa stii cand incepe urmatoarea serie?

Detalii organizatorice

 

·        Cursul se desfăşoară pe parcursul a 7 întâlniri saptămânale in sala de curs sau online in sesiuni de 2-3 ore.

 

·         Prețuri:

o   400* lei pentru elevi, studenţi și șomeri

o   500* lei alte categorii de persoane fizice

 

·         Avansul pentru rezervarea locului in grupa de curs si pentru comandarea unui manual este de 100 lei, avansul fiind nereturnabil. Plata diferentei se poate face săptămânal, in rate, pe masura participarii la curs.

 

·         IMPORTANT: Unele clase sunt organizate astfel incat sa permita participarea online (in timp real) la Laborator. In cazul participarii exclusiv online, pretul cursului se reduce cu 100 de lei iar plata se face integral, dupa participarea la primul Laborator.

*) Verificati pagina de Promotii

 

Certificări / Diplome

Fiecare participant ce obţine punctajul de absolvire va primi Diploma de Participare emisa de Asociatia Varilogic.

In plus, Absolventii acestui curs pot merge mai departe la cursul de Pregatire in vederea Certificarii, pentru a obţine certificarea Adobe Certified Associate recunoscută internaţional.


Prezenta ofertă este valabilă în limita locurilor disponibile, iar preţul certificării (275 lei) nu este inclus în valoarea cursului.