CURSURI in IASI‎ > ‎

Curs Franceză Iași

Franceză Generală și Business pentru adulți.

Prin intermediul aplicației mobile sau a website-ului, ai acces la lecții zilnice interactive de 15 minute ce urmăresc progresul tău și ajustează conținutul utilizând Inteligența Artificială!

Programul utilizează tehnica imersiunii, întregul conținut fiind în limba Franceză (utilizând Engleza pentru unele explicații), introdusă treptat, în funcție de ritmul tău de acumulare. Vei învăța atât vocabularul cât și pronunția corectă a limbii Franceze, și îl vei însoți pe Victor Hugo în descoperirea culturii Franceze prin film, literatură, politică si gastronomie!

Pentru a evalua programul și a afla după primele 7 zile nivelul tău de cunoștonțe în grila CEFR, te invităm să te înscrii aici:

Evaluare Program Franceză Online (deschide pagină nouă)

Frantastique&

Învățați Franceza zilnic printr-un email, o poveste amuzantă și o corectură personalizată. În fiecare lecție îl veți urmări pe Victor Hugo explorând universul francofon. Cursul este amuzant, practic și include o varitate de accente ale limbii franceze. Lecțiile sunt adaptate celor ce au deja o minimă introducere în limba Franceză.