Despre Noi‎ > ‎

De Ce Varilogic?


-          Cea mai sigura investitie astazi este cea in tine, in dezvoltarea competentelor si a utilitatii tale pe piata muncii.

-          IT-ul fiind unul din putinele sectoare care nu au fost afectate de reduceri de bugete sau de personal, investitia in dezvoltarea unei cariere in IT este o investitie sigura si profitabila.

-          Cu competente si experienta in IT, practic oricine isi gaseste un loc de munca.

-          Varilogic are diverse parteneriate educationale si pune la dispozitia cursantilor programele si cele mai bune practici din domeniul educational.

-          Desi diplomele de finalizare a cursurilor nu au statut de Atestat Profesional recunoscut CNFPA, cursurile Varilogic urmeaza programa oficiala a cursurilor Adobe, Cisco, Microsoft. Acest lucru inseamna ca veti obtine acele competente esentiale in cariera.

-          Cursurile au o componenta de e-learning astfel ca puteti studia de acasa, oricand aveti disponibilitatea si timpul necesar.

-          Intalnirile de Laborator sunt conduse de instructori cu experienta reala de lucru in domeniul respectiv, ceea ce inseamna ca veti obtine foarte multe informatii practice, aplicabile imediat si pe care nu intotdeauna le gasiti in teorie.

-          Plata cursurilor se poate face in rate, astfel incat efortul financiar sa fie mai mic.

-          In cazul achitarii in avans sau a cooptarii altor colegi exista un sistem de discount-uri, pentru ca pretul cursurilor sa fie mai mic.

-          Grupele de laborator nu sunt numeroase (10 - 12 cursanti), Instructorul putand acorda mai multa atentie fiecarui cursant.

-          Pe langa suportul de curs in format electronic, cursantii Varilogic beneficiaza de acces la o lista extinsa de titluri de  carte la preturi subventionate (5-25% sub pretul pietei).

-          Varilogic are deja o serie de parteneriate cu companii de IT din Iasi interesate de a evalua si eventual angaja personal calificat.

-          Sediul Varilogic este pozitionat central, intr-o zona accesibila, cladirea si spatiul de desfasurare a cursurilor si laboratoarelor fiind amenajate si echipate.

-          Prietenii nostri beneficiaza de alte resurse utile dezvoltarii personale si profesionale cum ar fi testele de personalitate sau liste de pozitii vacante in domeniul IT.


      Varilogic?

           very.. logic!