Facultati Iasi

Cele mai populare Facultati din Iasi, adresele web si descrieri, asa cum apar pe site-ul acestora.
Principalele Facultati din Iasi va stau la dispozitie. Succes!
Se afișează 8 elemente
Denumiri Facultati IasiPagina web Facultati IasiDescriere Facultati Iasi
Sortați 
 
Sortați 
 
Sortați 
 
Denumiri Facultati IasiPagina web Facultati IasiDescriere Facultati Iasi
Facultatea de Informatica Iasi www.infoiasi.ro Facultatea noastră oferă specializare în Informatică, studii de 3 ani pentru licenţiere. La nivel de master, sunt disponibile cinci programe de tip master. Acum, Facultatea de Informatică numără peste 1500 de studenţi şi are 50 de membri în personalul academic.  
Facultatea de Automatica si Calculatoare Iasi http://www.ace.tuiasi.ro/ Misiunea Facultăţii de Automatică şi Calculatoare constă în formarea unor specialişti de înaltă performanţă şi competenţă în domeniile Calculatoare şi Tehnologia informaţiei şi Ingineria sistemelor. 
Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii si Tehnologia Informaţiei Iasi http://www.etc.tuiasi.ro/ Facultatea este dedicată educării studenţilor pe cele trei nivele de studiu (de licenţă, masterat şi doctorat) şi promovării ştiinţei şi tehnologiei, prin diseminarea, generarea şi conservarea celor mai avansate cunoştinţe în domeniile electronicii şi telecomunicaţiilor, precum şi în domeniile interdisciplinare în care electronica şi telecomunicaţiile joacă un rol semnificativ, la nivel de vârf european şi internaţional. 
Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata (Electrotehnica) Iasi http://www.ee.tuiasi.ro/ Tuturor celor care vor lua inspirata decizie de a urma cursurile facultăţii noastre, le oferim şansa unui parteneriat care să fundamenteze traseul ascendent pe care-l poate parcurge, alături de noi, un tânar absolvent de liceu. Diplomele emise de noi sunt recunoscute şi respectate oriunde în lume, garantând competenţe căutate pe o piaţă a muncii dinamică şi globalizată.  
Facultatea de Fizica Iasi http://www.phys.uaic.ro/ La Facultatea de Fizică funcţionează un număr de 5 specializări: Fizică, Fizică informatică, Fizică medicală, Biofizică şi Fizică tehnologică. 
Facultatea de Matematica Iasi http://www.math.uaic.ro/ Misiunea facultăţii constă în pregătirea specialiştilor în domeniile Matematică şi Informatică. Absolvenţii facultăţii noastre îşi pot desfăşura activitatea în următoarele domenii: învăţământ universitar, învăţământ preuniversitar, cercetare ştiinţifică, industrie IT, bănci, centre de calcul, firme private. 
Facultatea de Arhitectura Iasi http://www.tuiasi.ro/facultati/arhi Facultatea de Arhitectura, avand sarcini didactice si de cercetare-proiectare, formeaza arhitecti-specialisti care pot activa in proiectare, executie, în exploatarea si întretinerea constructiilor, în cercetare si învatamânt, sau în administratie 
Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) Iasi http://www.feaa.uaic.ro/ro FEAA încearcă să formeze specialişti valabili pe piaţa muncii din România şi Europa şi, totodată, să nu-şi vândă sufletul pe arginţi (sau pe card), combinând cunoştinţele şi aptitudinile profesionale cu deschiderea intelectuală şi simţul etic. 
Se afișează 8 elemente
Comments