ÎNSCRIERI

Rezervați un loc la oricare din cursurile noastre completând datele de mai jos; vă vom informa imediat ce atingem numarul minim de cursanți pentru formarea unei noi grupe de curs.
Rezervarea online nu vă crează obligația participării sau achitării vreunui cost.

Înscrierea la un curs sau la un examen de Certificare este o decizie importantă.
Echipa Varilogic vă stă la dispoziție oricând pentru lămuriri, sfaturi și consultanță în domeniu.

Întrebări frecvente înainte de înscriere:
 • De ce Varilogic?
  Suntem în topul organizațiilor din Moldova ce oferă cursuri profesionale, bazate pe materiale oficiale sau urmărind curiculla oficială în vederea certificării internaționale a cursanților nostri. (citește mai mult)
 • Sunt abia la inceput de drum. De ce să urmez cursuri care ma pregătesc în vederea certificării?
  Tehnologia ne înconjoară și în multe situații avem impresia că o stăpânim foarte bine însă pregătirea alături de noi în vederea certificării vă va ajuta să lucrați mai eficient și să aveți recunoașterea globală a aptitudinilor Dvs. (citeste mai mult despre revelația lui Stephen McSweeney, Vicepreședinte Certiport, în relatarea lui despre experiența personală).
 • Cunosc deja aceste tehnologii. De ce aș avea nevoie de o certificare?
  Certificările deschid noi perspective. Ele reprezintă modalitatea prin care oricine poate valida competențele digitale, necesare ocupării unui job mai bun. (citește mai mult)
 • Există costuri suplimentare?
  Costurile specificate în pagina de Cursuri sau de Certificări sunt finale. Nu veți întâlni costuri suplimentare pentru eliberarea diplomelor, supraveghere, protocol etc.
 • Oferiți facilități financiare?
  Oferim facilitatea plății în rate dar și un sistem de promoții sau campanii de reduceri pentru a ușura accesul la educație. Pentru a afla nivelul de discount la care vă încadrați, verificați pagina de Promotii sau Ultimele Noutati.