SERVICII‎ > ‎

Cursuri Deschise Iasi

Varilogic susţine dezvoltarea ta personala şi profesionala!
 
O mare varietate de cursuri de Informatica atat online cat şi offline, la sediul Varilogic din Iasi, acoperind cursuri Cisco, Java, Adobe, Microsoft, Web Design, Fotografie sau PHP:
 Curs Administrare Windows 7 Curs Administrare IT Cisco Curs Administrare Retele Cisco CCNA Curs Editare Foto Adobe Photoshop Curs Programare C#

 Curs Programare Java Curs Programare Web (PHP) Curs Web Design  Curs de Fotografie Curs Vanzari

Tie ce curs ti-ar placea? Da-ne un Like!
Cursuri organizate de Varilogic si Credis in IASI:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Curs Administrare Windows 7 in Iasi

Cursul 6292 Installing and Configuring Windows 7 Client este alcatuit din 7 Laboratoare in care se dobandesc cunostintele si aptitudinile necesare pentru a instala, configura si administra o retea de calculatoare bazata pe Windows 7.

Scopul acestui curs este de a pregati administratorii de sistem sa raspunda nevoilor clientilor care folosesc Microsoft Windows 7 intr-o retea de tip workgroup sau domain.

Curs Cisco IT Essentials in Iasi

Cursul IT Essentials reprezinta o introducere în domeniul tehnologiei informationale si ofera cunostinte fundamentale si avansate de hardware pentru calculatoare si laptopuri, sisteme de operare si notiuni de baza in domeniul retelelor de comunicatii.
 
Cursul se deruleaza pe parcursul a doua luni, avand programata o intalnire saptamanala pentru studiu sau laborator practic unde puteti aplica cele invatate in cadrul programului de e-learning.
 
Cursul urmareste programa oficiala Cisco IT Essentials, se incheie cu Diploma de Absolvire recunoscuta international de Cisco si respecta programa acceptata de CompTIA in vederea sustinerii examenului de certificare Comptia A+. 

Curs Cisco CCNA (Discovery) in Iasi

CCNA Discovery este un curs adresat in special celor fara cunostinte in materie de calculatoare in general si retelistică in special, celor ce doresc o introducere aprofundata in acest domeniu.

Cursul se adreseaza de asemenea persoanelor care cunosc putin sau deloc sa proiecteze, sa construiasca, sa intretina, sa optimizeze si sa depaneze retele de calculatoare.

 

Curs Cisco CCNA (Exploration) in Iasi

CCNA Exploration ofera o privire de ansamblu asupra retelisticii in general, de la concepte fundamentale la aplicatii si servicii avansate de retea. Cursul pune accent pe conceptele teoretice
prezentate si pe activitatile practice, oferind in acelasi timp posibilitatea ca studentii să se familiarizeze cu conceperea, instalarea, operarea si repararea retelelor de calculatoare de marimi
mici și medii.

CCNA Exploration este destinat celor cu minime cunostinte in domeniul IT.


Curs Adobe Photoshop (Incepatori si Avansati) in Iasi

Adobe Photoshop este cel mai popular program de editare de imagini si grafica digitala.
Cursul pe care vi-l propunem se adreseaza deopotriva fotografilor, web designer-ilor, artistilor sau entuzistilor incepatori.
 
Cursul se deruleaza pe parcursul a doua luni, avand programate intalniri saptamanale in a doua parte a zilei.
 
Cursul urmăreşte programa oficiala Adobe si se încheie cu Diploma de Absolvire recunoscuta de Adobe Systems.

 Curs Programare Windows: C# (Incepatori si Avansati) in Iasi
C# Basic alcatuit din curs online si minim 7 laboratoare, ofera invatarea facila, bazata pe un sistem de exemple a limbajului de programare C# (C sharp). Derivat din C++, limbajul C# simplifica mult crearea de aplicatii vizuale cu elemente complexe atat la nivel de interfata cat si de algoritm de programare.

Cursul de fata se adreseaza atat specialistilor in programare care doresc sa treaca de pe un alt limbaj (C, C++, etc.) pe C#, cat si celor care nu au experienta anterioara in programare.

 Curs Programare: JAVA (Incepatori si Avansati) in Iasi

Cursul Java Basic ofera cursantilor o viziune de ansamblu asupra programarii orientata pe obiecte folosind limbajul Java. Studentii vor invata principiile de baza ale programarii orientata pe obiecte, elementele de baza Java, vor invata sa creeze clase, obiecte si in final, aplicatii Java.

Cursul Java Basic are la baza cursul Cisco Fundamentals of Java Programming Language, lansat in colaborare cu Sun Microsystems.
Cursul este alcatuit din material de studiu online in limba Romana si minim 7 laboratoare pentru aplicatii practice. 


Curs Programare Web (PHP Incepatori) in Iasi

Acest curs ofera cunostintele necesare pentru a proiecta si dezvolta pagini web dinamice. PHP este un limbaj de programare usor de invatat si de implementat, iar MySQL este cea mai populara baza de date open source. Impreuna, aceste doua tehnologii ofera solutia perfecta pentru realizarea unei aplicatii Web complexe si atragatoare.

Cursul va incepe cu prezentarea notiunilor de baza si are ca scop aducerea cursantului la un nivel mediu-avansat.


Curs Web Design (Tehnologii: Photoshop, HTML, CSS)
Cursul de Web Design este creat de Varilogic pentru acei cursanti care doresc sa isi dezvolte cariera in directia dezvoltarii paginilor web.

Cuprinzand tehnologii ce tin de imagine si prezentarea informatiei pe ecran intr-o maniera atragatoare si ergonomica (Photoshop CS5), cursul ofera notiunile necesare crearii si administrarii paginilor web statice utilizand HTML si CSS.

De-a lungul a sapte intalniri, cursantii vor urmari si dezvolta pas cu pas propriul proiect web ce va constitui la final parte a portofoliului personal al absolventului.


 Cursul de initiere in Fotografie in Iasi se adreseaza incepatorilor si include 3 module:
- Teorie Fotografica
- Practica Fotografica (in natura)
- Notiuni si practica de Editare Foto (Adobe Photoshop)
 

Curs non-tehnic: Abordarea Vanzărilor Consultative (disponibil si online in cadrul a două sesiuni a cate 75 de minute)
Bazat pe o vasta experienta dobandita atat in mediul "corporate" cat si în zona de antreprenoriat, acest curs se adreseaza celor ce urmaresc sa dezvolte o cariera de lunga durata in vanzari, bazandu-se pe relatii solide cu clientii construite din perspectiva interesului comun win-win.